Resultmentor

Blijf je in actie of laat je het varen?

Hi Acton taker!

Deze exclusieve deal is voor jou! De beste investering die je kan doen is de investering in jezelf.

Hi Action taker!

Deze exclusieve deal is voor jou! De beste investering die je kan doen is de investering in jezelf.

Een jaar groei zit erop!

Een jaar groei zit erop! Ik ben super trots op jou en hoop dat je het maximale eruit hebt gehaald.

Blijf nog een jaar lid

tegen een nog lagere prijs maar met extra nieuwe cursussen!

De meeste mensen ondernemen minder actie indien er geen gewoonte is in hun persoonlijke groei. Ook ik implementeer op dagelijkse basis elementen in om actief te blijven in mijn persoonlijke groei. Als je niet meer herinnert wordt neemt jouw autopilot het namelijk weer over! Voor deze te gekke lage prijs hoef je het niet te laten liggen, dus neem controle en verstevig die basis van jouw persoonlijke groei resultaten.

De volgende cursussen worden toegevoegd

Connectie met je kind

Ouderschap expert Nora van Parentgood.nl met 18 jaar ervaring in het jeugdveld voorziet jou van super handige tips om de connectie met je kind te versterken inclusief handige opvoedtips

Money mindset

The boostcoach Dounia zal jouw inzicht geven in jouw money blauwdruk, wist je dat iedereen een op een bepaalde manier over geld denkt en dit letterlijk invloed kan hebben op jouw inkomsten en uitgaven?

Jouw hormoonbalans optimaliseren

Ortho Health coaching neemt je mee in de wereld van je hormoon en darmgezondheid en hoe dit jouw hele gemoedstoestand kan beïnvloeden.

Betere grip op voeding

Een ervaren diëtiste neemt jou mee in de wereld van voeding en voorziet jou van super handige tips om een betere relatie met voeding te creëren.

Jouw kleding heeft invloed

De Fashion stylist neemt jouw mee in de wereld van wat kleur en kleding met jouw gemoedstoestand kan doen en hoe het invloed kan hebben op jouw uitstraling.

Er komt altijd meer........

Hier laten we vooral ook nog wat plek voor dingen waar jullie behoefte aan hebben. Zo staat er ook nog een sollicitatietraining op de planning.

Totale waarde meer dan €2500 aan content en coaching!

+

Nog een jaar toegang houden tot alle live sessies en cursussen

Om de week een inspirerende live sessie om je in actie te houden

Toegang tot de besloten instagram groep met reminders

Toegang tot de community events, network is key!

Let op!

Let op: Nieuwe members betalen tussen de €97 p/m. Indien je besluit later toch weer lid te worden betaal je het nieuwe tarief. Deze deal is alleen geldig indien je direct verlengt.

Doe je liever niet nog een heel jaar mee dan kun je ook je huidige tarief behouden en is het abonnement per maand opzegbaar voor de 1ste van elke maand met 1 maand opzegtermijn. Hier hoef je dan niets voor te doen.

Toch liever opzeggen?

Doe dat hieronder en dan stopt jouw jaarprogramma en jouw toegang tot de besloten instagram.

Let op!

Let op: Nieuwe members betalen tussen de €97 p/m. Indien je besluit later toch weer lid te worden betaal je het nieuwe tarief. Deze deal is alleen geldig indien je direct verlengt. Doe je liever niet nog een heel jaar mee dan kun je ook je huidige tarief behouden en is het abonnement per maand opzegbaar voor de 1ste van elke maand met 1 maand opzegtermijn. Hier hoef je dan niets voor te doen.

Toch liever opzeggen?

Doe dat hieronder en dan stopt jouw jaarprogramma en jouw toegang tot de besloten instagram.

©2023 Resultmentor. All Right Reserved