Resultmentor

Een talk

met een instant

WOW effect!

Wil je een ENERGIEKE SPREKER die het publiek DIRECT IN BEWEGING weet te brengen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Talk of Workshop

Tijdens de (online) inspiratie talk of workshop voorzie ik jouw publiek van tips en tricks om geïnspireerd en gemotiveerd te zijn en te blijven. Instantly zullen ze live inzien dat ze veel meer kunnen dan ze denken en ervaren ze de kracht van het brein. Ze krijgen technieken mee om meer controle te krijgen over hun gemoedstoestand om positiever in het leven te staan en hiermee stress te verlagen en productiviteit te verhogen.

Wat gaan we doen?

Je hebt de keuze tussen een workshop of een talk van max. 30-60 minuten. Hierin zorg ik ervoor dat jouw publiek een flinke motivatieboost krijgt.

Enthousiast?

Laat je gegevens hieronder achter dan nemen wij contact met je op voor een offerte.

Binnen een straal van 30 km van Almere geen reiskosten, daarboven komen er reiskosten bij.

Over mij

Als business & mindsetcoach help graag anderen met mijn 21 jaar kennis in persoonlijke groei en 10 jaar ondernemerschapservaring met meerdere nominaties voor zakenvrouw van het jaar op mijn naam.

Ik heb veel tijd en geld geïnvesteerd in mijn ontwikkeling in Nederland, Engeland en de VS. Deze kennis heeft mij door de jaren heen naar een hoger niveau gebracht in persoonlijke en zakelijke groei. Deze kennis is jouw snelkoppeling naar een hoger niveau in je leven. 

Ik ben een hands-on coach en moedig actie aan om je te helpen sneller stappen te zetten en verbluffende resultaten te behalen.

Yes! Wij willen jou voor een gave inspiratie talk of workshop!

©2023 Resultmentor. All Right Reserved