Resultmentor

Personal

Growth

Academy

Kennis is geen macht

Enkel toegepaste kennis is macht.

Een jaar lang

toegang tot al mijn kennis, cursussen en masterclasses
van gastsprekers.

Hoe vaak heb je de inspiratie uit een cursus langdurig vast kunnen houden? Grote kans dat het antwoord is: niet lang. Als Resultmentor ga ik voor resultaat, blijvend resultaat. Vanuit mijn cursisten hoorde ik regelmatig de behoefte om vaker geconfronteerd te worden met mijn energie, kennis, enthousiasme en stok achter de deur.

Dit jaarprogramma is de meest effectieve tool om jou op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, bewustwording, gezondheid, doelen en startend ondernemerschap te ondersteunen naar een blijvend resultaat.

Het jaarprogramma bestaat uit toegang tot online cursussen inclusief bijhorende opnames van de live coachings en werkboeken, om de week op woensdagavond 21.00 een live Q & A en inspiratiesessie en gratis masterclasses van gastsprekers.

Dit ga jij leren

tijdens het jaarprogramma.

0 +

jaar ervaring

0 +

coachees

Een jaar lang heb je

toegang tot

de volgende cursussen

Met een totaalwaarde van

€5735

en het gehele jaar extra cursussen, bonussen en veel meer!

Yes! I'm taking action!

Ik zet NU de eerste stap om aan mijzelf te werken en te groeien naar mijn doelen. Ik stel het niet langer uit om in mezelf te investeren en wil member worden van het jaarprogamma inclusief alle bonussen.

Klaar om in actie te komen?

Voor early bird kortingen, inspiratie, informatie en meer. Zet jezelf vandaag op mijn mailing list en je begint morgen met groeien. 

©2023 Resultmentor. All Right Reserved