Resultmentor

Kickstart

your business

De online cursus

die jou van A tot Z klaarstoomt om een succesvolle business te starten.

Tijdelijk slechts

€497

€297

In de Kickstart your business

lite variant ga je zelfstandig aan de slag met de online cursus. Je hebt toegang tot dezelfde videolessen en werkboeken als de reguliere Kickstart your Business cursus alleen in plaatst van de live coaching ontvang je de opnames van de live coachings. Je krijgt dus hier ook toegang tot alle tips en strategieën die ik in de jaren geleerd heb om binnen no time een succesvolle business te starten.

Een jaar lang toegang tot alle modules en coachingopnames, zodat jij niet meer blijft dromen maar nu direct in actie gaat komen met concrete resultaten. Leer de strategieën van iemand die een bewezen trackrecord heeft om hetzelfde resultaat te realiseren. Je krijgt dus hier ook toegang tot alle tips en strategieën die ik in de jaren geleerd heb om binnen no time een succesvolle business te starten.

Jij wil

precies ontdekken hoe je

Over mij

Hoe ik mijn potentieel ben gaan benutten?
Ik werkte in loondienst, iedere 2 jaar had ik wel weer een andere baan, waarom? Omdat ik mij onderdrukt voelde.

Ik wilde harder groeien, ik wilde meer doen, ik voelde dat ik veel meer in mijn mars had maar er zat altijd weer een manager boven mij die de komende jaren nog niet van plan was plaats te maken voor mij. Dus was ik er klaar mee, klaar om volgens andermans plan te groeien, klaar om het rustig aan te doen en jaren hetzelfde te doen. Ik voelde dat ik dynamiek wilde, variatie en vrijheid. 

De stap naar het ondernemerschap heeft mij zoveel gebracht en hoe mooi is het dat  in de afgelopen jaren ook meerdere malen ben genomineerd voor zakenvrouw van het jaar! Kers op de taart voor het feit dat ik gehandeld heb naar aanleiding van mijn gevoel, mijn gevoel die zei er zit meer in jou! 

Waar ik nu sta?

Nu leef ik op mijn eigen voorwaarden, volgens mijn kernwaarden.

Meerdere bedrijven verder waarvan de grootste met 8 locaties en een team van 80 vrouwen sterk. Alles wat ik doe doe ik in lijn met mijn missie. Vrouwen helpen om meer uit zichzelf te halen en hun potentieel te bereiken. Te groeien, te leren en te gaan voor een leven vol voldoening.

Meer dan €50.000 leergeld betaald, en dit wil ik delen zodat meer vrouwen er van kunnen profiteren.

Klaar om in actie te komen?

Voor early bird kortingen, inspiratie, informatie en meer. Zet jezelf vandaag op mijn mailing list en je begint morgen met groeien. 

©2023 Resultmentor. All Right Reserved