Resultmentor

De 5 meest gemaakte fouten door startende ondernemers

Leer in 1 uur

Voor wie?

Ontdek hoe je met je passie

een succesvolle business start voor meer vrijheid en financiële onafhankelijkheid van genomineerd Zakenvrouw van het jaar in 2016, 2018 en 2019

Online op

Donderdag 29 feb. 20:30 uur

Een goed lopend bedrijf neerzetten is niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet als je (beginners) fouten maakt die er voor kunnen zorgen dat je niet op gang komt. Een inschrijving bij de KvK is geen garantie voor een eindeloze stroom aan klanten, omzet en dikke winst. In deze mega waardevolle Masterclass deel ik de 5 fouten die elke startende ondernemer maakt. Al jarenlang help ik starters met het opzetten van hun business en keer op keer zag ik hetzelfde gebeuren.

Maar ik deel niet alleen de fouten, ik vertel je ook hoe je wél in die flow komt en wachtrijen aan klanten aantrekt. Mijn systeem is onverwoestbaar, heet zich zelf al jaren bewezen en heeft geleid tot hogere omzetten, meer klanten, rust, balans en groei. Tijdens deze masterclass deel ik geen poespas. Jij hoeft je tijd niet te voldoen aan ellendig lange verhalen over mij. Nee, ik kom straight to the point zodat jij na afloop exact weet wat je moet doen. Als ondernemer weet ik als geen ander hoe kostbaar jouw tijd is.

Mijn masterclasses zijn krachtig en bevatten de juiste informatie die jij nodig hebt om concreet resultaten te behalen en die omzet opleveren.

Na deze masterclass weet jij direct:

Kortom: voor iedereen die concreet wil weten hoe je fundamenteel je business bouwt en een consistente stroom aan klanten en omzet aantrekt.

Over mij

Leer van een ervaren businesscoach met een bewezen trackrecord in zowel offline en online ondernemen. Je wordt tegenwoordig doodgegooid met business coaches die je gouden bergen beloven, maar hoeveel daarvan hebben zelf nu écht een bewezen trackrecord en een gezin met 2 kids?

Ik heb als meervoudig genomineerd Zakenvrouw van het jaar meerdere succesvolle bedrijven gerund met 80 man personeel in combinatie met mijn rol als moeder van 2 kinderen. Wacht niet langer: ik help je met plezier en zelfvertrouwen een succesvolle business starten!

©2023 Resultmentor. All Right Reserved