fbpx

De online cursus die jou van A-Z klaarstoomt om een succesvolle business te starten

Kopie van Groen en Roze Tropisch Zomer Wens Verhaal (3)

€497  tijdelijk slechts€297

In de Kickstart your business LITE variant ga je zelfstandig aan de slag met de online cursus. Je  hebt toegang tot dezelfde videolessen en werkboeken als de reguliere Kickstart your Business cursus alleen in plaatst van de live coaching ontvang je de opnames van de live coachings.

Je krijgt dus hier ook toegang tot alle tips en strategieën die ik in de jaren geleerd heb om binnen no time een succesvolle business te starten. 

Een jaar lang toegang tot alle modules en coachingopnames, zodat jij niet meer blijft dromen maar nu direct in actie gaat komen met concrete resultaten. Leer de strategieën van iemand die een bewezen trackrecord heeft om hetzelfde resultaat te realiseren. KOM IN ACTIE!

START WHENEVER YOU’RE READY! OVERAL WAAR JIJ MAAR WIL TE VOLGEN!

 

BONUS: JE KUNT MIJ NU OOK 4 WEKEN LANG VRAGEN STELLEN VIA DE MAIL ASL JE ERGENS TEGENAAN LOOPT. 1-1 COACHING IS NORMAAL VANAF €420 PER UUR DUS PAK JE KANS NU!

Dus wil jij precies ontdekken hoe jij:

Check hieronder de reacties van enthousiaste deelnemers

Inhoud van de modules:

Het idee

In week 1 gaan we aan de slag met het bedenken en een keuze maken van het juiste idee met de juiste mate van plezier, energie, voldoening en genoeg verdienpotentieel.

De X-factor

In week 2 gaan we aan de slag met hetgeen jouw bedrijf gaat onderscheiden van de rest. Het geen ervoor gaat zorgen dat jouw bedrijf gaat opvallen!

The Basics

In week 3 gaan we in op alles wat te maken heeft met financiën, belastingen, btw, kvk, websites en domeinnamen. Zo weet jij precies wat jou te doen staat.

Sales +

Het belangrijkste onderdeel Sales & Marketing. De juiste methodes, technieken en strategieën die jou helpen om betalende klanten te realiseren
nominaties (1)

Hoe ik mijn potentieel ben gaan benutten:

Ik werkte in loondienst, iedere 2 jaar had ik wel weer een andere baan, waarom? Omdat ik mij onderdrukt voelde.

Ik wilde harder groeien, ik wilde meer doen, ik voelde dat ik veel meer in mijn mars had maar er zat altijd weer een manager boven mij die de komende jaren nog niet van plan was plaats te maken voor mij. Dus was ik er klaar mee, klaar om volgens andermans plan te groeien, klaar om het rustig aan te doen en jaren hetzelfde te doen. Ik voelde dat ik dynamiek wilde, variatie en vrijheid. 

De stap naar het ondernemerschap heeft mij zoveel gebracht en hoe mooi is het dat  in de afgelopen jaren ook meerdere malen ben genomineerd voor zakenvrouw van het jaar! Kers op de taart voor het feit dat ik gehandeld heb naar aanleiding van mijn gevoel, mijn gevoel die zei er zit meer in jou! 

Voor vrouwen die dit ook voelen heb ik handvaten ontwikkeld, zodat het voor jou als startende ondernemende vrouw een stuk makkelijker wordt dan het voor mij was. 

Een goed begin is het halve werk! De basis van jouw bedrijf als stevige pilaren zodat je zo hoog kunt gaan bouwen als jij wil!

Afbeelding1

Waar ik nu sta

Nu leef ik op mijn eigen voorwaarden, volgens mijn kernwaarden! 

Meerdere bedrijven verder waarvan de grootste met 8 locaties en een team van 80 vrouwen sterk. Alles wat ik doe doe ik in lijn met mijn missie: 

Vrouwen helpen om meer uit zichzelf te halen en hun potentieel te bereiken. Te groeien, te leren en te gaan voor een leven vol voldoening.

Meer dan €50.000 leergeld betaald, en dit wil ik delen zodat meer vrouwen er van kunnen profiteren.

Wat andere deelnemers zeggen:

reviews kickstart your business (3)
reviews kickstart your business (2)
reviews kickstart your business (5)

Tijdens deze unieke cursus ga je..

Alles leren om direct je eigen bedrijf te kunnen starten en help ik je direct alles toe te passen

De tools leren die nodig zijn om succesvol te zijn in welke business dan ook.

Leren hoe je een meer geluk & voldoening krijgt van je passie volgen

Over mij....

Als Resultmentor help ik jou van denken naar echt doen!

Met mijn bewezen trackrecord als proactieve doener, mijn ondernemerschap en de flinke dosis aan opleidingen heb je bij mij een total package, een combi van kennis en praktijk. De bewezen strategieën waar duizenden al mee geholpen zijn worden voor jou toegankelijk gemaakt. De kennis en kunde die ik de afgelopen 10 jaar heb vergaard inclusief alle wereldwijde tips, tricks & tools  waar ik tientallen duizenden euro’s in heb geïnvesteerd  staan hier voor jou klaar. 

Liefs Naima

Volg mij op insta voor meer inspiratie!