Resultmentor

Exclusive

Growth Club

Hello business woman!

Dit extreem waardevolle programma is niet voor iedereen weggelegd, het is een programma waarbij we gaan voor exponentiële groei en geen half werk.

Dit betekent daarom ook dat het niet vrij toegankelijk is maar echt een selectie zit op jouw motivatie en de fase van je onderneming om te bepalen of je klaar en bereid bent om de groei door te maken gezien het ook wat van je vraagt. Niet alleen aan investering en commitment maar ook aan inzet.

The Business Growth Club

Dit dynamisch en resultaatgerichte traject is ontworpen om jouw business naar een ongekend next level te brengen. In dit exclusieve programma draait elk kwartaal om de kracht van vijf essentiële pilaren: Analyze, Optimize, Strategize, Monetize en Maximize. Gedurende het jaar zullen de deelnemers werken aan het benuttten van het groeipotentieel van hun business en het bereiken van grote successen. Het programma bestaat uit een mix van online en offline bijeenkomsten met experts waarbij de kracht van de ondernemer meer benut gaat worden, de business een geoliede machine gaat worden wat ook zonder jou moet kunnen draaien. Het doel is om de business niet enkel meer afhankelijk te laten zijn van de ondernemer. Meer een owner te worden met meer vrijheid en meer financiële onafhankelijkheid. Inhoud: 3 x 1-1 sessie 1 x Strategyweekend om het gehele plan uit te werken Ieder kwartaal een live dag om de kwartaalplannen te maken inclusief hotseat sessies. Iedere maand een online bijeenkomst om bij te sturen

01.

Analyze

In deze fase draait het om het grondig onder de loep nemen van je processen, aanbod, financiële analyse en marketing. Door middel van uitgebreide analyses identificeren we kansen voor verbetering, ontdekken we eventuele knelpunten en leggen we de basis voor het optimaliseren van je business.


02.

Optimize

In deze fase zullen we ons richten op het finetunen van de business. We zullen de geïdentificeerde kansen omzetten in tastbare acties en verbeteringen doorvoeren in het aanbod, de processen, personeelsbeheer, financiën en marketingstrategieën. Het doel van de optimalisaties is het maximaliseren van de winstgevendheid en het minimaliseren en elimineren van profitkillers.

03.

Strategize

Na het leggen van een stevige basis en het optimaliseren van de business komt de Strategize-fase aan bod. Hier richten we ons op het ontwikkelen van een doordachte en groeigerichte strategie die is afgestemd op specifieke doelstellingen en marktomstandigheden. We zullen nieuwe markten verkennen, innovatieve kansen benutten en concurrentievoordeel creëren.

04.

Monetize

Een cruciale stap in ons programma is de Monetize fase- het creëren van nieuwe schaalbare inkomstenbronnen en waardecreatie voor je business. We zullen samen innovatieve manieren onderzoeken om jouw producten of diensten anders te verpakken, schaalbaarder te maken, eventueel nieuwe markten te betreden en conversies te verbeteren.

05.

Maximize

Tot slot is het tijd voor de Maximize-fase, waarin we de vruchten plukken van het harde werk en en de implementatie van de strategie in volle gang is. We werken aan het maximaliseren van de gecreëerde kansen en dat de groei en succes duurzaam wordt geïntegreerd in de business.

De Business Growth Club Selectie

Ons gloednieuwe Business Growth Programma staat klaar om te knallen vanaf oktober en het draait allemaal om de pilaren Analyze, Optimize, Strategize, Monetize en Maximize voor exponentiële business growth. Het is een zeer exclusief programma waarbij enkel de juiste mix van ondernemers toegelaten zal worden na het voldoen van de eisen en doorlopen van een intake.

Voordat je je kunt opgeven voor de intake dien je te voldoen aan de volgende eisen:

  1. Bedrijfsstadium: We willen bedrijven die al een beetje op weg zijn, dus niet alleen ideeën op papier. Of je nu een frisse start-up bent of een doorgewinterd bedrijf met groeiplannen.
  2. Zakelijke Visie: Je moet groot kunnen denken zodat je je open kunt stellen voor de grootste plannen die we zullen creëren. We willen dat je in staat bent om een duidelijk doel voor ogen te hebben en er 100% voor gaat.
  3. Bereidheid tot Analyse: We moeten wel een beetje graven in je bedrijf. Dus als je openstaat voor het kritisch bekijken van je processen en cijfers, dan pas jij bij ons.
  4. Optimalisatie-Mindset: Verbetering is de sleutel! We hebben ondernemers nodig die niet bang zijn om dingen te veranderen en te verbeteren.
  5. Bereid zijn te investeren om te oogsten: Als je nieuwe kansen wilt verkennen om je inkomsten te vergroten, dan moet je je niet laten leiden door angst. Angst hoort erbij maar daar zijn ondersteunen we je bij.
  6. Maximize-Mindset: Tot slot, jij als ondernemer moet ook openstaan voor een nieuwe versie van jezelf waarbij je jezelf niet (meer) in de weg zit.
 1.  

De kleine investering van het gehele programma voor de grote exponentiële business growth is €14997 ex btw.inclusief het all in weekend en de live dagen met lunch en alle coaching van mij en overige experts. Tijdens deze eerste launch van de allereerste groep ontvang in ruil voor een review inclusief weergave op onze business growth club pagina een eenmalige korting van €5000. De investering is deze eerste ronde €9997 (termijnopties mogelijk). Indien je akkoord gaat met bovenstaande kun je op de volgende pagina op de link klikken voor het inplannen van een intake zoommeeting waarbij ik wat dieper in je bedrijf duik om te bekijken of er genoeg groeimogelijkheden te vinden zijn waar je in mee wil en te bekijken of je een match bent voor de groep.

Ready for a next level business?

©2023 Resultmentor. All Right Reserved