Resultmentor

Business

Growth

Academy

Groei sneller..

slimmer en samen.

Een jaar lang

toegang tot al mijn kennis, cursussen en masterclasses van andere succesvolle ondernemers brengen jouw bedrijf in een stroomversnelling.

Ondernemen is een rollercoaster, er is altijd wel iets gaande en je bent continue bezig om je bedrijf te verbeteren. It’s Hell of a job om alles bij te houden en je hebt altijd wel ergens iemand voor nodig. Je social media, je salesproces, je website, je promotiekanalen….er is altijd wel iets gaande wat beter moet. 

Elke keer een cursus ergens voor aanschaffen om weer te leren hoe het moet kost iedere keer geld en is tijdrovend.  Je voelt dat je jouw potentieel nog niet geheel benut en dat er ergens iets moet zijn, een manier, een trigger, iets waardoor jouw omzet en winst omhoog schiet. Anderen doen het toch ook? Dus waarom niet bij jou?

Heb je vaak ideeën maar duurt het een eeuwigheid voor je ze uitvoert? Harder werken is niet DE manier, slimmer werken wel! Wil je niet liever een geolied proces waardoor alles wat gemoedelijker verloopt waardoor je meer balans kunt hebben. Meer tijd aan leuke dingen en minder struggles, minder stress en meer fun in het ondernemen!

Leer essentiële ondernemers strategieën die je direct inzet i.c.m. mijn stok achter de deur en breng jouw business naar een heel ander niveau.

In mijn 12 maanden programma..

leer jij de elementen waardoor ik mijn bedrijven hard heb laten groeien en meermaals genomineerd ben voor zakenvrouw van het jaar. Tijdens dit programma deel ik de belangrijkste werkende tools en strategieën met jou waar ik meer dan €60.000 in heb geïnvesteerd. Je wordt tegenwoordig doodgegooid met coaches die je trachten te helpen maar hoeveel daarvan hebben zelf echt meerdere businesses, 80 man personeel, een gezin en een bewezen trackrecord? Het jaarprogramma bestaat uit toegang tot online cursussen inclusief bijhorende opnames van de live coachings en werkboeken, wekelijks op dinsdag avond 20.30 een live Q and A, inspiratiesessie en gratis masterclasses van gastsprekers.

Dit is waarom jij

Business Growth Member wil zijn.

0 +

jaar ervaring

0 +

coachees

Wat jij gaat leren

tijdens dit jaarprogramma.

Met een totaalwaarde van

€13.000

nu voor maar

€2.797

of in termijnen a €247 per maand

Yes! I'm taking action!

Ik zet NU de eerste stap om aan mijzelf te werken en te groeien naar mijn doelen! Ik stel het niet langer uit om in mezelf te investeren en wil Business Growth Member worden inclusief alle bonussen.

Klaar om in actie te komen?

Voor early bird kortingen, inspiratie, informatie en meer. Zet jezelf vandaag op mijn mailing list en je begint morgen met groeien. 

©2023 Resultmentor. All Right Reserved