fbpx

Wat zou het voor jou betekenen voor je business als je minimaal 12 maanden lang in de actiemodus gaat met een business coach aan je zijde?

Start nu!

DE Business growth academy voor vrouwelijke ondernemers

Groei sneller, slimmer & samen!

Een jaar lang toegang tot al mijn kennis, cursussen en masterclasses van andere succesvolle ondernemers brengen jouw bedrijf in een stroomversnelling!

Ondernemen is een rollercoaster, er is altijd wel iets gaande en je bent continue bezig om je bedrijf te verbeteren. It’s Hell of a job om alles bij te houden en je hebt altijd wel ergens iemand voor nodig. Je social media, je salesproces, je website, je promotiekanalen….er is altijd wel iets gaande wat beter moet. 

Elke keer een cursus ergens voor aanschaffen om weer te leren hoe het moet kost iedere keer geld en is tijdrovend.  Je voelt dat je jouw potentieel nog niet geheel benut en dat er ergens iets moet zijn, een manier, een trigger, iets waardoor jouw omzet en winst omhoog schiet. Anderen doen het toch ook? Dus waarom niet bij jou?

Heb je vaak ideeën maar duurt het een eeuwigheid voor je ze uitvoert? Harder werken is niet DE manier, slimmer werken wel! Wil je niet liever een geolied proces waardoor alles wat gemoedelijker verloopt waardoor je meer balans kunt hebben. Meer tijd aan leuke dingen en minder struggles, minder stress en meer fun in het ondernemen!

Leer essentiële ondernemers strategieën die je direct inzet i.c.m. mijn stok achter de deur en breng jouw business naar een heel ander niveau.

YOU CAN HAVE IT ALL!

"Er ging een wereld voor mij open met de inzichten en de hands-on tools die Naima meegeeft. Zo wordt ondernemen een stuk makkelijker"

In mijn 12 maanden programma leer jij de elementen waardoor ik mijn bedrijven hard heb laten groeien en meermaals genomineerd ben voor zakenvrouw van het jaar. 

Tijdens dit programma deel ik de belangrijkste werkende tools en strategieën met jou waar ik meer dan €40.000 in heb geïnvesteerd! Je wordt tegenwoordig doodgegooid met coaches die je trachten te helpen maar hoeveel daarvan hebben zelf echt meerdere businesses, 80 man personeel, een gezin en een bewezen trackrecord? 

Dit is waarom jij member wil zijn van de Business Growth Academy:

  • Alles experts onder 1 dak
  • Bespaar enorm veel geld en tijd aan nieuwe groeistrategieën 
  • Enorm netwerk onder 1 dak
  • Groei veel SLIMMER, SNELLER & SAMEN

Wat houdt het programma in:

Ga deze 12 maanden aan de slag, niet enkel theoretisch nee, direct HANDS-ON! De beste manier om een resultaat te boeken is door te leren van iemand die het al gedaan heeft en een bewezen trackrecord heeft.

Om de week met andere vrouwelijke ondernemers groeikennis op doen die je direct in jouw onderneming kan toepassen.. (€1850)

Om de week komen heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen aan jouw businesscoach tijdens de live sessie plus op regelmaat Q & A sessies in de besloten insta. (€2750)

Op regelmaat masterclasses van experts op het gebied van Legal, emailmarketing, advertenties, branding, finance en nog veel meer.  (€2400)

Op regelmaat nieuwe video cursussen in jouw cursusomgeving. (€3750)

Op regelmaat masterclasses van andere succesvolle ondernemers inc Q & A

3 x een live event per jaar, your network is key! (€2100)

Kortom 12 maanden ROCKEN!

Totaal €12850 maar NU €2497

Wat andere ondernemers zeggen:

Wat je gaat leren tijdens dit programma:

Over mij....

Als Resultmentor help ik jou van denken naar echt doen!

Met mijn bewezen trackrecord als proactieve doener, mijn ondernemerschap en de flinke dosis aan opleidingen heb je bij mij een total package, een combi van kennis en praktijk. De bewezen strategieën waar duizenden al mee geholpen zijn worden voor jou toegankelijk gemaakt. De kennis en kunde die ik de afgelopen 10 jaar heb vergaard inclusief alle wereldwijde tips, tricks & tools  waar ik tientallen duizenden euro’s in heb geïnvesteerd  staan hier voor jou klaar. 

Liefs Naima

Voor wie is het geschikt:

Volg mij op insta voor meer inspiratie!