Resultmentor

1 op 1

Business

Coaching

Repetition

is the mother of all skills.

Wil jij actief

aan de slag en jouw eigen persoonlijke coach hebben waar je mee kunt sparren?

Tijdens de 3 maanden 1 op 1 business coaching gaan wij samen een dagdeel per maand zitten en werken we aan jouw doelen en resultaten. Naast deze maandelijkse sessies sta ik ook wekelijks tot je beschikking voor vragen via WhatsApp of een kort telefoontje wanneer je dat nodig hebt. We gaan we nog meer inzoomen op persoonlijk resultaat, wat jij belangrijk vindt, de dingen waar jij meer tijd aan wil besteden om uiteindelijk echt een leven te creëren waarbij jij voldoening voelt.

0 +

jaar ervaring

0 +

coachees

1 op 1 Business Coaching

Dit is hoe ik jou kan helpen

Ik help je op het gebied van: sales, marketing, personeel, ondernemersmindset en social media. Ik neem jouw pijnpunten weg, je obstakels waardoor jij gewoontes gaat doorbreken om uiteindelijk blijvende resultaten te gaan behalen!

Ik bied je nu de mogelijkheid om een kwartaal lang toegang te krijgen tot al mijn kennis en ervaring. KOM IN ACTIE!

Yes! I'm taking action!

Ik zet NU de eerste stap om aan mijn bedrijf te werken en te groeien naar mijn doelen. Ik stel het niet langer uit om in mezelf te investeren en neem nu ACTIE.

Klaar om in actie te komen?

Voor early bird kortingen, inspiratie, informatie en meer. Zet jezelf vandaag op mijn mailing list en je begint morgen met groeien. 

©2023 Resultmentor. All Right Reserved