fbpx

Wat zou het voor jou betekenen als je op een slimme manier je omzet kunt verdubbelen?

17 december 09.30-18.30 uur
Locatie: Landgoed in Maartensdijk

Boost your business in 1 dag

Leer essentiële sales & marketing tools die je direct inzet om jouw business op een heel ander niveau neer te zetten.

Je business loopt wel aardig, je bent niet geheel ontevreden maar je voelt ergens dat er veel meer in zit. Je voelt dat je jouw potentieel nog niet geheel benut en dat er ergens iets moet zijn, een manier, een trigger, iets waardoor jouw omzet en winst omhoog schiet. Anderen doen het toch ook? Dus waarom niet bij jou?

Harder werken is niet DE manier, slimmer werken wel! Wil je niet liever een geolied proces waardoor alles wat gemoedelijker verloopt waardoor je meer balans kunt hebben. Meer tijd kunt besteden aan je gezin, aan sporten, aan leuke dingen en minder struggles, minder stress. Kortom ook veel meer fun in het ondernemen!

YOU CAN HAVE IT ALL!

"Er ging een wereld voor mij open met de inzichten en de hands-on tools die Naima meegeeft. Zo wordt ondernemen een stuk makkelijker"

nominaties (2)

Op deze dag leer jij de elementen waardoor ik mijn bedrijven hard heb laten groeien en meermaals genomineerd ben voor zakenvrouw van het jaar. 

Tijdens deze dag deel ik de belangrijkste werkende tools en strategieën met jou waar ik meer dan €30.000 in heb geïnvesteerd! Je wordt tegenwoordig doodgegooid met coaches die je trachten te helpen maar hoeveel daarvan hebben zelf echt een grootschalige business, 80 man personeel, een gezin en een bewezen trackrecord? 

Ga deze dag aan de slag, niet enkel theoretisch nee, direct HANDS-ON! De beste manier om een resultaat te boeken is door te leren van iemand die het al gedaan heeft en een bewezen trackrecord heeft.

Dit ga je leren en doen tijdens deze dag:

Helaas is deze dag niet voor iedereen geschikt en zijn er enkel 10 plekken. Vul het selectieformulier in en je hoort spoedig of je kwalificeert voor deze dag.

Over mij....

Als Resultmentor help ik jou van denken naar echt doen!

Met mijn bewezen trackrecord als proactieve doener, mijn ondernemerschap en de flinke dosis aan opleidingen heb je bij mij een total package, een combi van kennis en praktijk. De bewezen strategieën waar duizenden al mee geholpen zijn worden voor jou toegankelijk gemaakt. De kennis en kunde die ik de afgelopen 10 jaar heb vergaard inclusief alle wereldwijde tips, tricks & tools  waar ik tientallen duizenden euro’s in heb geïnvesteerd  staan hier voor jou klaar. 

Liefs Naima

Volg mij op insta voor meer inspiratie!