fbpx

Wat zou het voor jou betekenen als je minimaal 12 weken lang in de actiemodus gaat?

Nieuwe startdatum eind maart
Locatie: Bij mij op kantoor in Almere & andere gave locaties

Actiemodus programma voor ondernemers

Leer essentiële sales & marketing tools die je direct inzet i.c.m. mijn stok achter de deur en breng jouw business naar een heel ander niveau.

Je business loopt wel aardig, je bent niet geheel ontevreden maar je voelt ergens dat er veel meer in zit. Je voelt dat je jouw potentieel nog niet geheel benut en dat er ergens iets moet zijn, een manier, een trigger, iets waardoor jouw omzet en winst omhoog schiet. Anderen doen het toch ook? Dus waarom niet bij jou?

Heb je vaak ideeën maar duurt het een eeuwigheid voor je ze uitvoert? 

Harder werken is niet DE manier, slimmer werken wel! Wil je niet liever een geolied proces waardoor alles wat gemoedelijker verloopt waardoor je meer balans kunt hebben. Meer tijd kunt besteden aan je gezin, aan sporten, aan leuke dingen en minder struggles, minder stress. Kortom ook veel meer fun in het ondernemen! 

YOU CAN HAVE IT ALL!

"Er ging een wereld voor mij open met de inzichten en de hands-on tools die Naima meegeeft. Zo wordt ondernemen een stuk makkelijker"

In mijn 12 weken actiemodus programma leer jij de elementen waardoor ik mijn bedrijven hard heb laten groeien en meermaals genomineerd ben voor zakenvrouw van het jaar. 

Tijdens dit programma deel ik de belangrijkste werkende tools en strategieën met jou waar ik meer dan €30.000 in heb geïnvesteerd! Je wordt tegenwoordig doodgegooid met coaches die je trachten te helpen maar hoeveel daarvan hebben zelf echt meerdere businesses, 80 man personeel, een gezin en een bewezen trackrecord? 

✅ Ga deze 12 weken aan de slag, niet enkel theoretisch nee, direct HANDS-ON! De beste manier om een resultaat te boeken is door te leren van iemand die het al gedaan heeft en een bewezen trackrecord heeft.

✅ Om de week kom jij samen met 7 andere vrouwelijke ondernemers  gezamenlijk bij mij op kantoor waarbij we op vrijdagmiddag knallen aan jouw business. Marketing, sales en strategy en vervolgens direct in de actiemodus.

✅ Ook een whatsapp groep om de voortgang bij te houden van de ondernemers voor het delen van de successen en uitdagingen. Maar bovenal zit ik bovenop het behalen van jouw resultaten. 

Kortom 12 weken ROCKEN!

Dit ga je leren en doen tijdens de 12 weken:

EXTRA BONUS

Een aantal middagen gaan we bij andere gave ondernemers op kantoor aan het werk. Waaronder een middag werken bij Delia van Deliaskinmaster en Manizha van Queen Tarzi.

Hoe leuk is dat?

Inspirerende ondernemers waarbij jij geheid volgas aan jouw business gaat werken. 

Helaas is dit traject niet voor iedereen geschikt en zijn er enkel 8 plekken en ik wil zeker weten dat ik jou optimaal kan helpen. Vul het selectieformulier in voor een intake call en je hoort spoedig of je kwalificeert voor dit programma.

Business Growth Invite only kwalificatieformulier

Over mij....

Als Resultmentor help ik jou van denken naar echt doen!

Met mijn bewezen trackrecord als proactieve doener, mijn ondernemerschap en de flinke dosis aan opleidingen heb je bij mij een total package, een combi van kennis en praktijk. De bewezen strategieën waar duizenden al mee geholpen zijn worden voor jou toegankelijk gemaakt. De kennis en kunde die ik de afgelopen 10 jaar heb vergaard inclusief alle wereldwijde tips, tricks & tools  waar ik tientallen duizenden euro’s in heb geïnvesteerd  staan hier voor jou klaar. 

Liefs Naima

Volg mij op insta voor meer inspiratie!