fbpx

Ben jij klaar voor de volgende stap in of naar je eigen onderneming?

Wil jij actief aan de slag en jouw eigen persoonlijke coach hebben waar je mee kunt sparren?

Tijdens de 3 maanden 1 op 1 business coaching gaan wij samen een dagdeel per maand zitten en werken we aan jouw doelen en resultaten. Naast deze maandelijkse sessies sta ik ook wekelijks tot je beschikking voor vragen via WhatsApp of een kort telefoontje wanneer je dat nodig hebt. We gaan we nog meer inzoomen op persoonlijk resultaat, wat jij belangrijk vindt, de dingen waar jij meer tijd aan wil besteden om uiteindelijk echt een leven te creëren waarbij jij voldoening voelt.

1 op 1 business coaching

nominaties (1)

Dit is hoe ik je kan helpen

Ik help je op het gebied van: sales, marketing, personeel, ondernemersmindset en social media. Ik neem jouw pijnpunten weg, je obstakels waardoor jij gewoontes gaat doorbreken om uiteindelijk blijvende resultaten te gaan behalen!

Ik bied je nu de mogelijkheid om een kwartaal lang toegang te krijgen tot al mijn kennis en ervaring. KOM IN ACTIE!

Wat andere deelnemers zeggen:

reviews kickstart your business (3)
reviews kickstart your business (2)
reviews kickstart your business (5)

Over mij....

Als Resultmentor help ik jou van denken naar echt doen!

Met mijn bewezen trackrecord als proactieve doener, mijn ondernemerschap en de flinke dosis aan opleidingen heb je bij mij een total package, een combi van kennis en praktijk. De bewezen strategieën waar duizenden al mee geholpen zijn worden voor jou toegankelijk gemaakt. De kennis en kunde die ik de afgelopen 10 jaar heb vergaard inclusief alle wereldwijde tips, tricks & tools  waar ik tientallen duizenden euro’s in heb geïnvesteerd  staan hier voor jou klaar. 

Liefs Naima

Volg mij op insta voor meer inspiratie!